Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

18.269 Mesaj 1.627 Konu- Gönderen: 1.037 Üye - Son üye: Basar13

DRIFT ANTRENMANLARI BAŞLIYOR ! TARİHLER YAKINDA AÇIKLANACAK , SAKIN KAÇIRMAYIN !
Drifttr.comVideolar Ve FotoğraflarDrift Fotoğrafları09 Mayıs 2010 Drift Day - AutoShow Zet Karting KKTC
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 09 Mayıs 2010 Drift Day - AutoShow Zet Karting KKTC  (Okunma Sayısı 572 defa)
izmirrockisi
Normal Member
**

« : Mayıs 10, 2010, 12:51:29 ÖÖ »

Herkese Kıbrıs'tan selamlar, bugun siz İstanbul'da Drift day yapamadınız ama biz Kıbrıs'ta yaptık Wink Gerçekten güzel bir gündü, ama biliyorsunuz burada imkanlar her ne kadar çok olsada sizin kadar iyi Drifter'lar yok burada, araçlar da tam Drifte uygun değil, yani araçlar ya stock ya da drift için modifiye edilmemiş. Bir de bunların üzerine drift yapılan pist çok küçük olunca, sadece bir iki pilot güzel bir iki viraj dönüşü ile günü bitirdik. (Geçen sen Harry Muller bile zorlanmıştı burada) Bugun bayağı bir kare çektim, sizler için seçtiklerimi paylaşıyorum, iyi seyirler:

DoGuS
Sr. Member

just do it !+

E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2010, 02:54:32 ÖÖ »

tebrikler valla cok kalabalık ve basarılı bir organizasyona benziyo

live drifting ,love drifting
izmirrockisi
Normal Member
**

« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2010, 09:39:30 ÖS »

Çok başarılı diyemeyeceğim ama güzel bir gündü Wink
DayWalker
Full Member

E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2010, 11:23:28 ÖS »

organizasyon nasıldı bilmiyorum ama katılımcı araçları çok güzeller Smiley

eskort gibi eski ama değerli araçlar ve murci, gt40 gibi cok farklı klasmandaki arabaları bir arada görmek gerçekten çok güzel Smiley ayrıca fotolarda başarılı eline sağlık

Mechanix
Administrator
Hero Member

mustikazanc@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2010, 06:26:11 ÖS »

Kıbrıs ta yapılacak olan drift günü için yetkili arkadaşlarla görüşüyoruz hala , belki haziranda orada oluruz. Smiley

izmirrockisi
Normal Member
**

« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2010, 09:41:36 ÖS »

Kıbrıs ta yapılacak olan drift günü için yetkili arkadaşlarla görüşüyoruz hala , belki haziranda orada oluruz. Smiley

Mustafa abi bu süper haber, bende bu iş için elimden geleni yapmaya hazırım Wink
ruudvan
Newbie
*

E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2010, 11:52:19 ÖS »

jdm works drift team hertürlü ilgiyi çekeriz.bn planı kurdum 3-4 sponsor snr size en ideal pist seçilir ardından reklamlar afışler flyerlar basılır snr bı kac arkadasın ve bnm arabamda kapıda boylu boyunca jdm works stıckerıyle 1 hafta 2 hafta gezılır ardındn d'team adaya ıner geçit gibi konvoy halde sehirleri turlar reklam yapar ardınan en az 1000 kişi izlemeye gelir .autoshow ile birlikte pistin kirası çıkar sponsor lar sızın masrafları karsılar super fıkır beklıorum szı buraya...
ruudvan
Newbie
*

E-Posta
« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2010, 07:52:54 ÖS »

19 hazıran zet kartıng jdm works katılımıyla dıe facede grup acılmıs hadı hayırlısı olsun burdakı arkadaslarınız olarak bız bu organızasyona el atmadıgımız ıcın kendımı suan kınıyorum..
araclar nerden gelıcek tasucu ? mersın? hangı tarıhte burda olucak erdem celebı magosada eger magosaya gelırsneız herturlu ısınıze yardımcı olurum...
izmirrockisi
Normal Member
**

« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2010, 08:23:49 ÖS »

Valla ben de kendimi kötü hissettim bak şimdi :S
Ama olsun JDM Works D team buraya geliyor ya ölsem de gam yemem artık Cheesy
Görsün Kıbrıs'lılar drift nasıl olurmuş Wink
ruudvan
Newbie
*

E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2010, 01:15:55 ÖÖ »

ismail hatırlıomusun tribünde sen bn alp muhabbet edioduk evo drift yapıodu yanımızdakiler de bizimkilerde anca makas atsınlar trafıkte dıodu bnde ardından ah ah mustafa mert musa burda olucakki diodum...
zamanında brezilya kadrosunda ronalda rivaldo roberto carlos gibi 3r diolardı jdm in 3m i de gelsede bnde gam yemesem ...

su organizasyon belli olsunda bi..
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Theme orange-lt created by panic
Volkswagen Türkiye